JEWA MONTAGE

Flowpak

​JEWA Montage tilbyder posepakning, flowpack og anden emballagepakning. Det kan ske enten manuelt eller maskinelt. Poser og labels kan laves helt efter dine ønsker.

Ved at outsource jeres pakkeopgaver, store som små, kan i opnå besparelser, øge jeres kapacitet og få en jævn drift i virksomheden. Vi har både manuel og maskinelle pakkeløsninger som kan skræddersyes til netop dit behov.

Flowpak

​JEWA Montage tilbyder posepakning, flowpack og anden emballagepakning. Det kan ske enten manuelt eller maskinelt. Poser og labels kan laves helt efter dine ønsker. Vi varetager også gerne indkøb af de forskellige dele, så du sparer både logistik og håndtering.

Vi udfører pakning af alt fra plastik til metal

​Vi har posepakningsmaskiner, som kan sortere alt lige fra plastik til metal. En typisk tilbehørspose kan bestå af skruer, møtrikker, pakninger, O-ringe eller ESD-sikrede produkter, men den kan naturligvis også bestå af andre genstande af blandt andet plastik og metal.

Vores posepakkemaskiner kan varetage næsten alle pakkeopgave. Dertil kommer, at der er en effektiv kontrol, der sker ved at veje poserne. Dette sikrer, at posens indhold er 100 procent korrekt og i overensstemmelse med dine instruktioner. Derved kan du undgå for mange reklamationer hos slutkunderne i forbindelse med problemer med kvantiteten.

Vi har med andre ord specialiseret os i mange forskellige grene af montage, og derved har vi opnået en bred viden og erfaring. Vores montage er opdelt i to produktionslinjer, hvoraf den ene produktionslinje varetager alle pakkeopgaver, og den anden produktionslinje varetager alle nødvendige montageopgaver.

FORØG DIN KONKURRENCEKRAFT

Vores kunder har brug for fleksibilitet, og har derfor et dynamisk team som er klar til at løse dine udfordring med høj professionalisme! Vi kan håndtere, forarbejde og montere dine produkter og dermed frigøre ressourcer i din virksomhed.

Skriv til os

Vi kan rådgive dig til hvilke muligheder der passer netop til dit behov, og hvordan vi løser det bedst

Kontakt os

Nyrøjsvej 10

6430 Nordborg

+45 74 49 18 11

jewamontage@mail.dk

CVR: 21740985

Services

Flowpak

Outsourcing

Montage

Kapacitet

Styringer

Lamper

Lodning

AD-HOC

Call Now Button