JEWA MONTAGE

Lodning
​Hos JEWA Montage varetager vi en lang række af lodningsopgaver for vores mange kunder. Det kan være lodning af stik, kabler, print, elitekomponenter med videre.

Ved at outsource jeres pakkeopgaver, store som små, kan i opnå besparelser, øge jeres kapacitet og få en jævn drift i virksomheden. Vi har både manuel og maskinelle pakkeløsninger som kan skræddersyes til netop dit behov.

Lodning

​Hos JEWA Montage varetager vi en lang række af lodningsopgaver for vores mange kunder. Det kan være lodning af stik, kabler, print, elitekomponenter med videre. Vi har blandt andet ESD-sikrede loddepladser og loddestationer.

Vi udfører produktion, modifikation og reparation

​Vi fortager ligeledes reparation af produkter, herunder udskiftning af enkeltdele. Vi har med andre ord specialiseret os i alle former for lodning i forbindelse med produktion, modifikation, udskiftning og reparation af forskellige former for kabler, print og komponenter.

Maskinel og manual lodning kan ske på print, der er bestykket med leadede komponenter, hvor vi følger de modtagne arbejdsbeskrivelser, styklister og placeringstegninger. Vores medarbejdere har stor erfaring med montering af leadede komponenter. Derfor sker al lodning med en sikker bearbejdning.

ESD-sikrede loddepladser hindrer statiske udladninger

​Statiske udladninger kan ødelægge elektroniske komponenter, men ofte kan disse udladninger ikke opdages af mennesker. Derfor benyttes ESD-sikrede loddepladser og loddestationer. Dette fører til et bedre arbejdsmiljø, en lavere fejlprocent og et hurtigere gennemløb i vores produktion.

Der er med andre ord flere fordele ved at benytte os til lodning, udover det frigiver ressourcer i jeres virksomhed, når denne del af produktionen outsources til os. Outsourcing til os kan også ske i forbindelse med kapacitetsmangel, sygdom og driftstop.

FORØG DIN KONKURRENCEKRAFT

Vores kunder har brug for fleksibilitet, og har derfor et dynamisk team som er klar til at løse dine udfordring med høj professionalisme! Vi kan håndtere, forarbejde og montere dine produkter og dermed frigøre ressourcer i din virksomhed.

Skriv til os

Vi kan rådgive dig til hvilke muligheder der passer netop til dit behov, og hvordan vi løser det bedst

Kontakt os

Nyrøjsvej 10

6430 Nordborg

+45 74 49 18 11

jewamontage@mail.dk

CVR: 21740985

Services

Flowpak

Outsourcing

Montage

Kapacitet

Styringer

Lamper

Lodning

AD-HOC

Call Now Button