JEWA MONTAGE

Montage
Hos JEWA Montage tilbyder vi montage af mekaniske, elektriske og elektroniske produkter. I skal blot levere produkterne, hvorpå vi udfører selve montagearbejdet samt eventuel kontrol og emballering.​

Ved at outsource jeres pakkeopgaver, store som små, kan i opnå besparelser, øge jeres kapacitet og få en jævn drift i virksomheden. Vi har både manuel og maskinelle pakkeløsninger som kan skræddersyes til netop dit behov.

Montage

​Hos JEWA Montage tilbyder vi montage af mekaniske, elektriske og elektroniske produkter. I skal blot levere produkterne, hvorpå vi udfører selve montagearbejdet samt eventuel kontrol og emballering.​

​Vi tilbyder en lang række ydelser inden for montage og sortering, herunder KÆS, hvilket vil sige kassations-, ændrings- og sorteringsopgaver.

Det rækker blandt andet over:

Kassation
Hvis du har nogle produkter, som du ønsker at kassere, men hellere vil have en pris på at reparere, så er vi dem du har brug for.

Ændring
Hvis du ønsker at påføre produktet nye dele, udskifte dele eller modificere dele. Det kan også være sortering af produkter i henhold til specifikationer. Desuden kan det være ændringer på mekaniske, hydrauliske eller elektriske produkter, hvor der kræves ændringer.

Sortering
Hvis du ønsker dine produkter sorteret efter visse specifikationer. Det er ligesom at komme med en pose farvede kugler, hvorpå vi skal sortere dem efter farve og størrelse.

Vil tilbyder også:

Udførelse af alle typer opgaver inden for lodning og montage af mekaniske, hydrauliske og elektriske produkter. Vi udfører desuden pakning af poser og emballage. Dertil kommer, at vi udfører forskellige former for testopgaver, kvalitetssikring og levering.

FORØG DIN KONKURRENCEKRAFT

Vores kunder har brug for fleksibilitet, og har derfor et dynamisk team som er klar til at løse dine udfordring med høj professionalisme! Vi kan håndtere, forarbejde og montere dine produkter og dermed frigøre ressourcer i din virksomhed.

Skriv til os

Vi kan rådgive dig til hvilke muligheder der passer netop til dit behov, og hvordan vi løser det bedst

Kontakt os

Nyrøjsvej 10

6430 Nordborg

+45 74 49 18 11

jewamontage@mail.dk

CVR: 21740985

Services

Flowpak

Outsourcing

Montage

Kapacitet

Styringer

Lamper

Lodning

AD-HOC

Call Now Button