JEWA MONTAGE

Outsourcing
Du kan lade os varetage en del af din montage eller produktlinje. Derved kan du spare omkostninger og investeringer, ligesom du kan frigive ressourcer i din organisation.

Ved at outsource jeres pakkeopgaver, store som små, kan i opnå besparelser, øge jeres kapacitet og få en jævn drift i virksomheden. Vi har både manuel og maskinelle pakkeløsninger som kan skræddersyes til netop dit behov.

Outsourcing

​Du kan lade os varetage en del af din montage eller produktlinje. Derved kan du spare omkostninger og investeringer, ligesom du kan frigive ressourcer i din organisation. Du bestemmer selv, hvorfor og hvordan du ønsker outsourcing.

Vi udfører alle former for opgaver inden for lodning og montage af mekaniske og elektriske produkter. Vi udfører også pakning af poser og emballage. Desuden udfører vi forskellige former for testopgaver, kvalitetssikring og levering.

Du kan benytte outsourcing ved kapacitetsmangel

​Din virksomhed kan outsource til os, hvis du har produkter, som forstyrrer din basisorganisation, hvis der er sygdom blandt dine medarbejdere, hvis du har kapacitetsmangel, eller hvis du blot ønsker andre til at varetage disse opgaver.

Du kan undgå investeringer ved permanent outsourcing

​Outsourcing kan derved have flere fordele, hvor den ene er, at du ved permanent outsourcing undgår investeringer i udstyr og maskiner, men også, at du undgår problemer omkring ansættelser, sygdom og ferieplanlægning.

De andre fordele er, at du kan bruge os ved kapacitetsmangel, sygdom og barselsorlov, men også ved planlagt eller akut driftstop af den ene eller anden art. Det kan også ske, hvis du blot oplever, at I pludseligt ikke kan følge med. Vi sætter naturligvis pris på et varsel ved outsourcing, men hvis det ikke er muligt, kan du bare kontakte os.

FORØG DIN KONKURRENCEKRAFT

Vores kunder har brug for fleksibilitet, og har derfor et dynamisk team som er klar til at løse dine udfordring med høj professionalisme! Vi kan håndtere, forarbejde og montere dine produkter og dermed frigøre ressourcer i din virksomhed.

Skriv til os

Vi kan rådgive dig til hvilke muligheder der passer netop til dit behov, og hvordan vi løser det bedst

Kontakt os

Nyrøjsvej 10

6430 Nordborg

+45 74 49 18 11

jewamontage@mail.dk

CVR: 21740985

Services

Flowpak

Outsourcing

Montage

Kapacitet

Styringer

Lamper

Lodning

AD-HOC

Call Now Button